• TRYGG BETALNING
  • SNABB LEVERANS
  • PERSONLIG SERVICE
  • FRAKTFRITT ÖVER 500 INOM SVERIGE
  • LJUNGOFLAPLAND

Ljung hudvård - Ekologiska hudvårdsprodukter

Här hittar du Ljungserien - Ekologisk hudvård - Handgjord ekologisk hudvård som tillverkas i hjärtat av Lappland med inspiration från naturens läkande växter och tro på jordens naturkraft!
I Ljung of Laplands hudvårdsserie är produkterna skapade med fokus på att ge rikt med näring och verkan, och passar särskilt bra i vårt nordiska klimat. Tillverkningen sker i liten skala och med hjälp av ECO Cert kontrollerade ekologiskt odlade råvaror, kallpressade oljor, verksamma örter och dofter från ekologiska eteriska oljor, kan vi erbjuda hantverksmässiga kvalitetsprodukter från Norrland!
Prova Ljung of Laplands produkter och upptäck naturens kraft redan idag!

175 SEK
59 SEK
169 SEK
359 SEK
329 SEK
169 SEK135 SEK
169 SEK
239 SEK
159 SEK
289 SEK
210 SEK
195 SEK
169 SEK
269 SEK
175 SEK
199 SEK
399 SEK
429 SEK
125 SEK
399 SEK
429 SEK

Ljung of Laplands Hudvårdsprodukter

Vi på Ljung of Lapland erbjuder naturliga, ekologiska hudvårdsprodukter som stöttar hudens egen funktion och vitalitet vilket är grunden för att få en strålande, frisk hud.

Våra produkter framställs av ekologiskt certifierade råvaror som växtoljor, vegetabiliska fetter och örter. De balanserar, stärker och bygger upp hudens skyddsbarriär, och gör skillnad som verkligen känns och syns. I naturliga råvaror finns essentiella fettsyror, GLA, vitaminer och antioxidanter som huden behöver för att fungera optimalt. 

Att vi väljer ekologiska ingredienser i våra hud- och hårvårdsprodukter är en självklarhet, eftersom ekologiska jordbruk använder ekologiskt godkända metoder, utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. Råvaror odlade utan kemiska bekämpningsmedel, innebär mindre gifter i våra vattendrag och mindre påfrestning på den biologiska mångfalden i naturen. På så sätt värnas både miljön och människorna som arbetar med odlingen. 

Ekologisk hudvård med råvaror odlade utan gifter blir därför mer skonsamma i helhet. En till aspekt av naturliga och ekologiskt odlade ingredienser är att de kommer från förnyelsebara råvaror.  Våra förpackningar är återvinningsbara och några av förpackningarna är av bioplast, tillverkade av sockerrör som är en förnyelsebar råvara. Framställningen av dessa förpackningar bidrar till att minska både oljeförbrukning och koldioxidutsläpp.

När du väljer hudvårdsprodukter välj då gärna ekologiska hudvårdsprodukter, som valts med avsikt och omsorg för både din hud och miljön, detta är ett utmärkt sätt att tillföra naturliga vitaminer och viktiga näringsämnen till huden. Naturliga och växtbaserade ingredienser samverkar på ett mer långsiktigt sätt med huden så att huden kan reparera sig själv.

Hos oss på Ljung of Lapland hittar du allt inom naturlig, ekologisk och biologisk hudvård, hårvård och kroppsvård. Med våra produkter är varje formel unik och särskilt anpassad för vårt kalla torra klimat. Genom småskalig tillverkning har vi kontroll från råvara till slutprodukt och vi tillsätter ingredienser som kallpressade oljor och örter under 40 grader så att viktiga näringsämnen och vitaminer bevaras och kan ge verkan på huden. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att du ger din hud det bästa av råvaror för att främja hälsa och balans.

Letar du efter bästa nyponrosolja eller ett vitamin c serum med antioxidanter för din hudvård? Vi har antioxidant serum, ansiktsserum och ansiktsvatten spray. Söker du efter ekologisk bodylotion, bästa serumet, bästa handkrämen eller bästa deodoranten? Letar du efter en aluminiumfri deodorant då kan du köpa den här. Bland produkterna finner du även läppcerat som på ett naturligt sätt återfuktar dina läppar.

Det finns olika varianter av hudolja och hudsalva som exempelvis den populära Arnicasalvan som ger din hud ett naturligt skydd. Förutom att det känns bra att gå den naturliga vägen och minska kemikalierna du använder i den dagliga vården, är valet av ekologiska hudvårdsprodukter framförallt ett sätt att undvika att det kommer ut gifter i naturen. 

När du ska välja schampo, välj med fördel ett miljövänligt schampo, vilket är bra både för ditt hår och för miljön.  Hos oss på Ljung of Lapland hittar du även väldoftande tvålar som Gåsäggstvål från Terra Midi och Aleppotvål.

Här finner du även underbart vackra doftljus som är handgjorda i Roslagen. Doftljusen från Yvelis är tillverkade av svenskt rapsvax och sprider en underbar doft i ditt hem.

Du kan även njuta av den godaste chokladen från Vintage Plantations. Den ekologiska chokladen är en handgjord bean-to-bar choklad som tillverkas i Umeå och som smaksatts med norrländska bär och växter.